Podzimní lahoda. To byste do kapusty neřekli. Jasný, je tam parmazán, takže to chuťově jistí.…
Cizrnové karbanátky
Veganské, bezlepkové i keto, tyhle karbanátky splňují snad všechny moderní trendy výživy. Inspirací jim byl…
Tempeh (tofu) s pórkem a rýží
Tento recept si každý zapamatuje už po prvním uvaření. Je to výborná rychlovka, chutná dospělým…
Ječné kroupy alá halušky se zelím
Zapomeňte na náročnou přípravu halušek. Ječné kroupy je krásně nahradí svojí konsistencí i chutí. Lenost už…
Čočka na kyselo s dýní, petrželí a slaninou
Vášnivý tanec, kdy se zadá tradice s moderní gastronomií, vás ohromí. Přichází renesance čočky. V…
Houbové rizoto s pohankou
Krásně voňavé lehké rizoto ze sušených hub. Máte jich nasušeno dost už vyhlížíte houbovou sezónu?…
Pohankový quiche s pórkem
Tradiční francouzský druh slaného koláče je lehký na přípravu. Ingredience je možné upravit dle možností…
Zapečené těstoviny s pestem a rajčaty
Vypadá to jako jednoduchý a rychlý pokrm, je to jednoduchý a rychlý pokrm. Navíc chutná…
Paleo pečená zelenina s krůtím masem
Kousek masa, troška zeleniny a pec. Život může být jednoduchý i v jednadvacátem století, věřte!…