Něco jste provedli a je třeba žehlit? Nebo chcete jednoduše potěšit své blízké? Lívance ke snídani otevírají všechny dveře i srdce!
Porce: 4
Příprava: 15 minut
Smažení: 15 minut
2 jablka
2 banány
2 lžíce kukuřičné krupice (polenty)
5 lžic pohankové mouky
1/2 lžičky skořice
3/4 hrnku rostlinného mléka
špetka soli
kokosový olej na smažení
jogurt
ovoce
Do mísy dáme dvě lžíce kukuřičné krupice (polenty), pět lžic pohankové mouky, půl lžičky skořice, špetku soli a vše promícháme. Přidáme dvě jablka nastrouhaná nahrubo, vidličkou rozmačkané dva banány a tři čtvrtě hrnku rostlinného mléka. Promícháme.
Na kokosovém oleji smažíme lívance.
Servírujeme například s jogurtem, ovocem a ořechy, nebo dle libosti. Jsou výborné i samotné jako svačinka.