Jablečno-banánové bezlepkové lívance

Něco jste provedli a je třeba žehlit? Nebo chcete jednoduše potěšit své blízké? Lívance ke snídani otevírají všechny dveře i srdce!

Porce: 4
Příprava: 15 minut
Smažení: 15 minut

2 jablka
2 banány
2 lžíce kukuřičné krupice (polenty)
5 lžic pohankové mouky
1/2 lžičky skořice
3/4 hrnku rostlinného mléka
špetka soli
kokosový olej na smažení
jogurt
ovoce

Do mísy dáme dvě lžíce kukuřičné krupice (polenty), pět lžic pohankové mouky, půl lžičky skořice, špetku soli a vše promícháme. Přidáme dvě jablka nastrouhaná nahrubo, vidličkou rozmačkané dva banány a tři čtvrtě hrnku rostlinného mléka. Promícháme.

Na kokosovém oleji smažíme lívance.

Servírujeme například s jogurtem, ovocem a ořechy, nebo dle libosti. Jsou výborné i samotné jako svačinka.

Proč smažit na kokosovém oleji?

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář