Snídaňová miso polévka

Také si lámete hlavu nad dobrou kondicí lidí z Asie? Už nemusíte. Dejte si tuhle životabudící polévku a pochopíte.

Porce: 1
Příprava: 10 minut
Vaření: 15 minut

1 lžíce miso pasty
hrst čerstvého špenátu či jiných zelených listů
1/2 tofu (cca 100g)
2 jarní cibulky nebo 5 cm pórku

Do půl litru vody vhodíme půl tofu nakrájené na kostky, přivedeme k varu.

Dvě jarní cibulky nebo pět centimetrů pórku nakrájíme na drobná kolečka a vhodíme do polévky. Přidáme lžíci miso pasty a vaříme pět minut.

Přidáme hrst čerstvého špenátu a ještě dvě minuty povaříme.

Co je to miso pasta?

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář