Proč snídaně bez cukru?

Proč přidávat cukr tam, kde už je? Snídaňové kaše krásně osladí například rozinky a švestky. I skořice na jablkách přidá na sladké chuti. Je-li pro nás kaše málo sladká, přidejme více rozinek nebo si na kaši můžeme nakrájet banán.

Na chuť cukru je naše tělo zvyklé a mnohdy ji v pokrmech vyžaduje. Když mu ale dáme pár dnů na zotavenou a zbytečnému cukru se vyhneme, ucítíme v této kaši i všude jinde chutě, které nám dosud zůstaly ukryty. A to rozhodně stojí za to!

Ovesná kaše s rozinkami, švestkami a jablkem

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář