Když se večer necítíte úplně hladoví, ale něco byste přeci jen do bříška dali, protože noc je dlouhá.
Porce: 1
Příprava: 15 minut
Příprava: 15 minut
1 porce římského salátu
1 zelená paprika
1/2 salátové okurky
1/2 feta sýru (100g)
hrst dýňových semínek
olivový olej
balzamikový ocet
Římský salát opláchneme, rozřízneme podél na čtvrtiny a nakrájíme na tenké nudličky.
Papriku přepůlíme a též nakrájíme na nudličky.
Půl okurky nastrouháme nahrubo. Vše smícháme, zalijeme olivovým olejem, zakápneme balzamikovým octem.
Dýňová semínka pražíme na sucho na pánvi za stálého míchání cca tři minuty dozlatova, začnou praskat a skákat.
Salát posypeme nadrobeným sýrem feta a opraženými dýňovými semínky.