Lavaš se špenátem a parmazánem

Chléb lavaš je super na rychlé večeře. Mezi dvěma plackami zapečte cokoliv, připravte dip z čehokoliv, a bude dobře 🙂
 

chléb Lavaš
listový špenát
sůl
parmazán
zakysaná smetana
česnek

Listový špenát ze zahrádky hodíme na rozpálený olivový olej, převracíme vařečkou, dokud pod horkem nepovadne.

Osolíme a změklé špenátové listy ještě 2-3 minuty dusíme.

Na jednu placku lavaše rozprostřeme dušený špenát, posypeme najemno nastrouhaným parmazánem. Přikryjeme druhou plackou, jemně přitlačíme.

Na plechu s pečícím papírem dáme plněný lavaš do rozpálené trouby na grill cca 3 – 5 minut zapéct do křupava.

Podáváme se zakysanou smetanou, kterou osolíme a vmícháme utřený česnek.

Čerstvý špenát ze zahrádky již brzy z jara? Je to možné!

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář