Zeleninové hranolky jako příloha

Pozor, hrozí, že na talíři zapomenete sníst to ostatní! I hranolky mohou být nevšedních barev a dokonce bez škrobu.

Porce: 2
Příprava: 15 minut

1 řepa
1 veliká mrkev
1 veliká petržel
1/2 středního celeru
olivový olej
tymián
rozmarýn
sůl
česnek

Zeleninu nakrájíme na hranolky, dáme na plech na pečící papír.

Polijeme olivovým olejem, posypeme tymiánem, rozmarýnem, solí, případně najemno nastrouhaným česnekem. Promícháme a rozprostřeme na plechu.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 250 stupňů do zlatova zhruba dvacet minut.

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář