Šťavnatý salát z ředkviček

Ředkvičky jsou jarní královny zahrad. Rostou tak rychle, že jim někdy nestačíme. Díky šťavnatému salátu bude v záhonku zase o pár kousků méně.

Porce: 2
Příprava: 15 minut

8 červených ředkviček
1 mrkev
½ jablka
1 hrst slunečnicových semínek
3 lžíce citrónové šťávy
3 mladé listy z ředkviček na ozdobu

Osm ředkviček a půl jablka nastrouháme nahrubo, jednu mrkev na jemno. Vše smícháme a zakapeme třemi lžícemi citrónové šťávy. Posypeme slunečnicovými semínky a ozdobíme nadrobno nakrájenými mladými listy z ředkviček.

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář