Jablečno-banánové lívance

Něco jste provedli a je třeba žehlit? Nebo chcete jednoduše potěšit své blízké? Lívance ke snídani otevírají všechny dveře i srdce!

Porce: 4
Příprava: 15 minut
Smažení: 15 minut

2 střední jablka
1 banán
2 lžíce kukuřičné krupice (polenty)
5 lžic pohankové mouky
1/2 lžičky skořice
1 lžička vinného kamene (nebo půl lžičky prášku do pečiva)
3/4 hrnku rostlinného mléka
špetka soli
kokosový olej na smažení
jogurt
ovoce

Do mísy dáme dvě lžíce kukuřičné krupice (polenty), pět lžic pohankové mouky, půl lžičky skořice, špetku soli, lžičku vinného kamene a vše promícháme. Přidáme dvě jablka nastrouhaná na hrubo, vidličkou rozmačkaný banán a tři čtvrtě hrnku rostlinného mléka. Promícháme.

Na kokosovém oleji smažíme spíše menší lívance.

Servírujeme například s jogurtem, ovocem a ořechy, nebo dle libosti.

Proč smažit na kokosovém oleji?

Odebírejte novinky tisíce chutí!

Přihlašte se k odběru novinek a nic Vám neunikne. Můžete teď hned:

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ze seznamu odběratelů se můžete kdykoliv odhlásit.

Přidejte svůj komentář